Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Κανονικά τα δρομολόγια για Σποράδες, παρά την απεργία της ΠΝΟ

Αναχώρησαν χωρίς πρόβλημα από το λιμάνι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια οχηματαγωγών και ταχύπλοων πλοίων

Κανονικά εκτελούνται από το λιμάνι του Βόλου όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια οχηματαγωγών και ταχύπλοων πλοίων προς τα νησιά των Σποράδων, παρά την 24ωρη απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Στις 8:00 το πρωί απέπλευσε, χωρίς κανένα πρόβλημα, το οχηματαγωγό «Blue Star Naxos» για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Πέντε λεπτά αργότερα αναχώρησε το ταχύπλοο «Ερατώ» με τους ίδιους προορισμούς και στις 08:30, χωρίς καθυστέρηση, το οχηματαγωγό «Πρωτεύς» με προορισμούς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Μαντούδι.

Επίσης, το Flying Cut πρόκειται να αποπλεύσει στις 14:15 για τα νησιά των Σποράδων αναλόγως των καιρικών συνθηκών, αφού στον Βόλο βρέχει από το πρωί της Τρίτης (24/09).

 

Παράνομη η απεργία λέει το Πρωτοδικείο

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΝΟ έχει προαναγγείλει πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, με όλα τα πλοία να παραμένουν δεμένα από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης ως τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο, το Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία, αλλά όχι καταχρηστική. Οι ναυτεργάτες επιμένουν, πάντως, πως θα συμμετάσχουν κανονικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ