Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βλάβη σε πλοίο με 273 επιβάτες από την Ιταλία

Προσέδεσε με τη συνδρομή ρυμουλκού πλοίου και με ασφάλεια στο λιμάνι της Πάτρας

Ταλαιπωρία υπέστησαν οι 273 επιβάτες που επέβαιναν σε πλοίο το οποίο υπέστη μηχανική βλάβη ενώ εκτελούσε το δρομολόγιό του από Ανκόνα – Ηγουμενίτσα για Πάτρα. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «CRUISE OLYMPIA» σημαίας Ιταλίας, ότι κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του από Ανκόνα – Ηγουμενίτσα για Πάτρα, προέκυψε μηχανική βλάβη στο αριστερό σύστημα μεταβλητού βήματος έλικας (διαθέτει 4 μηχανές).

Το ανωτέρω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 108 μέλη πληρώματος, 273 επιβάτες, 66 Ι.Χ. και 80 Φ/Γ, προσέδεσε με τη συνδρομή ρυμουλκού πλοίου και με ασφάλεια στο λιμένα Πάτρας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του «CRUISE OLYMPIA», ενώ στη συνέχεια κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10
Παρόλο που η ποικιλία σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/04) δεν είναι τεράστια, είναι μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που...
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10