Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός επιβάτης τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη

treno-thessaloniki

Βρήκε φρικτό θάνατο τα ξημερώματα της Δευτέρας

Φρικτό θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα της Δευτέρας στις γραμμές του τρένου στο Δομοκό, ένας 55χρονος με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος ήταν επιβάτης της αμαξοστοιχίας 602 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Γύρω στις 3:30, ξημερώματα της Δευτέρας, σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ για έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο στις γραμμές, ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε επί τόπου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να αποβιβάστηκε μαζί με άλλους επιβάτες στον σταθμό και ότι επιχείρησε να ανέβει και πάλι σε αυτό, την στιγμή που το τρένο αναχωρούσε.

Στην προσπάθειά του να ανέβει στην αμαξοστοιχία, φαίνεται πως το χέρι του κάπου πιάστηκε με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί και να πέσει σοβαρά τραυματισμένος στις γραμμές του τρένου.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όμως ο άνδρας είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του. Οι αστυνομικές αρχές αφού ενημερώθηκαν έδωσαν σήμα στην Θεσσαλονίκη, όπου και συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός της αμαξοστοιχίας.

Κανείς από τους επιβαίνοντες του τρένου δεν αντιλήφθηκε το μοιραίο περιστατικό και τον άτυχο άνδρα εντόπισαν άνθρωποι που είχαν κατέβει στο σταθμό ενώ περίμεναν μεταφορικό μέσο για να τους πάρει από εκεί.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ