Skip to main content
Menu Αναζήτηση

Φρίκη: Αποκεφάλισαν σκύλο και τον πέταξαν σε ρέμα (VIDEO)

Τι καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»

Ένα τραγικό περιστατικό καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος». Μέλη του Σωματείου εντόπισαν ένα ακέφαλο πτώμα σκύλου πεταμένο σε ρεματιά στο Χαλκερό Καβάλας, καθώς και ένα ακόμη κομμένο μέλος άλλου ζώου. Παράλληλα, επανήλθαν στο χωριό τα περιστατικά δολοφονίας ζώων με φόλες, μετά από μια «παύση» περίπου δύο μηνών.

Το Σωματείο καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ ήδη έχει καταθέσει μήνυση για προηγούμενα περιστατικά με φόλες και παράλληλα έστειλε για ανάλυση τις δηλητηριασμένες τροφές. Εκφράζει, δε, την ανησυχία του για το γεγονός ότι στο χωριό «τα στόματα όλων είναι ερμητικά κλειστά».

 

Η ανακοίνωση-καταγγελία του «Αισώπου»

Το δείγμα που βρήκαμε θα πάει για ανάλυση για να βρούμε τι ουσία είναι. Ήδη είχαμε κάνει μήνυση μαζί με τον δήμο από την προηγούμενη μαζική εκτέλεση αδέσποτων (πυροβολημένα, φολιασμένα, πατημένα με αυτοκίνητο) και τώρα θα συνεχίσουμε ψάχνοντας ακόμα και τα καταστήματα που πουλάνε το δηλητήριο που θα βρούμε από την ανάλυση.

Θα κινηθούμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες!!!Αυτό όμως που μας θορύβησε ακόμα πιο πολύ είναι ότι ο δολοφόνος μάλλον έχει ανανεώσει τις τακτικές του… Προχθές το πρωί σε ρεματιά κοντά στο ίδιο χωριό μέλος μας που βγήκε για την καθημερινή σίτιση αδέσποτων της περιοχής βρήκε το πτώμα σκύλου ακέφαλο. Επίσης, βρέθηκε και το πόδι ενός άλλου ζώου του οποίου δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε το υπόλοιπο σώμα του.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα οι αρμόδιοι να λάβουν σοβαρά τις ευθύνες που τους αναλογούν! Η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός πρέπει να σταματήσουν!Τα στόματα βέβαια όλων στο χωριό είναι ερμητικά κλειστά…Δήμος-πρόεδρος του χωριού-αστυνομία πρέπει να πάρουν σοβαρά την ιστορία και να κάνουν σωστά την δουλειά τους πριν θρηνήσουμε και ανθρώπινη ζωή!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, αν και η απογοήτευση από το γεγονός ότι τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά είναι έκδηλη. Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που περιστατικά με θανάτωση ζώων στο Χαλκερό απασχολούν την επικαιρότητα -ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι εκκρεμεί και μια μήνυση κατ’αγνώστων που είχε κατατεθεί από τον «Αίσωπο» και την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΈΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 30/9/2019 Το ένα σκυλάκι από εχτές τελικά δεν τα καταφερε😢 Ξεψυχησε σήμερα τα ξημερώματα. Δυστυχώς βρέθηκε ακόμα ένα νεκρό σημερα😥 Και τα δύο είχαν κηδεμονες που θα καταθέσουν μήνυση σημερα!!!!!!! Με το δόλωμα - δηλητήριο σήμερα το πρωί μετά από ένα διάλειμμα δύο περίπου μηνών επέστρεψε ο ψυχασθενής θρασύδειλος του Χαλκερου!!!!! Δύο ζώα νεκρά,.... ένα μετά από επέμβαση μέλους μας σωθηκε (είναι υπό παρακολούθηση) και κάποια τα προλάβαμε πριν φάνε το θάνατο... Το δείγμα που βρήκαμε θα πάει για ανάλυση για να βρούμε τι ουσία είναι. Ήδη είχαμε κάνει μήνυση μαζί με το δήμο από την προηγούμενη μαζική εκτέλεση αδέσποτων (πυροβολημενα, φόλιασμενα, πατημένα με αυτοκίνητο) και τώρα Θα συνεχίσουμε ψαχνοντας ακόμα ακόμα και τα καταστήματα που πουλάνε το δηλητήριο που θα βρούμε από την ανάλυση. Θα κινηθούμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες!!! ! Αυτό όμως που μας θορυβησε ακόμα πιο πολύ είναι ότι ο δολοφόνος μάλλον έχει ανανεώσει τις τακτικές του......... Προχθές το πρωί σε ρεματιά κοντά στο ίδιο χωριό μέλος μας που βγήκε για την καθημερινή σίτιση αδέσποτων της περιοχής βρήκε το πτώμα σκύλου ακέφαλο!!!!!!!!!!!! Επίσης βρέθηκε και το πόδι ενός άλλου ζώου του οποίου δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε το υπόλοιπο σώμα του. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα οι αρμόδιοι να λάβουν σοβαρά τις ευθύνες που τους αναλογούν!!! Η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός πρέπει να σταματήσουν!! Τα στόματά βέβαια όλων στο χωριό είναι Ερμητικά Κλειστά...... Δημος- πρόεδρος του χωριού--αστυνομια πρέπει να πάρουν σοβαρά την ιστορία και να κάνουν σωστά την δουλειά τους πριν θρηνησουμε και ανθρώπινη ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepostet von "Αίσωπος" Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας am Sonntag, 29. September 2019

Πηγή: epiloges.tv

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ