Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Τατσόπουλος – Τι είπε ο γιατρός που τον έσωσε (VIDEO)

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του δηλώνουν οι γιατροί

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δίνει τη δική του μάχη από το πρωί της 1ης Οκτωβρίου όταν ευρισκόμενος στο πλατό του Alpha ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Λίγο αργότερα, ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και υποβλήθηκε σε δύσκολο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πλέον οι γιατροί τον παρακολουθούν , όντας συγκρατημένα αισιόδοξοι, αφού η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.

Aφού ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, η οικογένειά του θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στα άτομα που βοήθησαν στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Το μήνυμα της οικογένειας μετέφερε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο φίλος του κ. Τατσόπουλου, Απόστολος Δοξιάδης.

 

Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη για τον Πέτρο Τατσόπουλο

«Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας».

https://www.facebook.com/apostolos.doxiadis/posts/10156620461768848

 

Τι είπε ο γιατρός Γιάννης Λύρας που έτυχε να βρίσκεται στο κτίριο

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή για άλλο θέμα και έτυχε να βρίσκεται στο κτίριο

Υπενθυμίζεται πως ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha. Ο πρώην βουλευτής ήταν καλεσμένος στο «Εκτός γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λήδα Μπόλα και θα μιλούσε για το Προσφυγικό.

Ξαφνικά, και ενώ ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει. Και αυτό γιατί ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει διάλειμμα.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος στάθηκε τυχερός αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κτίριο ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή για άλλο θέμα.

Ο συνδυασμός της παρουσίας του γιατρού ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη, αλλά και το γεγονός ότι το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε 15 λεπτά, ήταν καθοριστικής σημασίας για τον Πέτρο Τατσόπουλο. «Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιάννης Λύρας.

Δείτε τι δήλωσε ο γιατρός. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη