Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ στον Πηνειό - Βρέθηκαν πάλι ανθρώπινα οστά

πηνειος

Στο ίδιο σημείο είχαν βρεθεί και πάλι ανθρώπινα οστά την περασμένη Τρίτη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ανεύρεσης ανθρώπινων οστών στον Πηνειό, κοντά στο φράγμα της Γυρτώνης, καθώς βρέθηκαν κι άλλα οστά στο ίδιο σημείο.

Μετά τα ευρήματα της περασμένης Τρίτης, όταν και συλλέχθηκαν οστά που κατά τις πρώτες πληροφορίες ανήκουν σε άνδρα, χθες οι εργαζόμενοι στην περιοχή βρέθηκαν μπροστά και σε άλλα μακάβρια ευρήματα.

Τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό

Υπενθυμίζεται πως πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Τρίτης, οι εργαζόμενοι στο σημείο καθαρισμού της πλωτής κατασκευής συγκράτησης φερτών υλικών στο ποτάμι του Πηνειού, πριν το φράγμα εντόπισαν έναν σκελετό. Συγκεκριμένα, βρήκαν ένα κρανίο μέσα στη λάσπη, κάλτσες με οστά, το κάτω μέρος μιας φόρμας που είχε επίσης οστά και υπολείμματα οστών, όπως και ένα ροζ παπούτσι αθλητικό. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι εργασίες καθαρισμού γίνονται προσεκτικά, κάτι που ζήτησε και η ΕΛ.ΑΣ. με έγγραφό της προς την αρμόδια υπηρεσία.

Η ιστορία περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, με την ιατροδικαστική υπηρεσία αρχικά να καλείται να δώσει μία πρώτη εκτίμηση για τα νέα ευρήματα και τον έλεγχο DNA που θα γίνει στην Αθήνα, να ρίχνει το καθοριστικό «φως» στην υπόθεση, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
«Τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!»
Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»