Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρόστιμο 100 ευρώ σε ποδηλάτη που πήγαινε αντίθετα σε μονόδρομο (ΦΩΤΟ)

Κλήση σε ποδηλάτη από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Βαρύς ήταν ο «πέλεκυς» του νόμου σε έναν 20χρονο Λαρισαίο ο οποίος με το ποδήλατό του κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση από την κανονική, σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης.

Το πρωτοφανές συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη επί της οδού Κύπρου, όταν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν παρατήρηση στον ποδηλάτη επειδή πήγαινε κόντρα στον μονόδρομο.

Κατά τις αρχές, η αντίδραση του οδηγού του ποδηλάτου ήταν «εριστική» με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στην επιβολή κλήσης για παραβίαση του ΚΟΚ με πρόστιμο 100 ευρώ!

Ο 20χρονος αρνήθηκε να την παραλάβει, ενώ θα αναγκαστεί να την πληρώσει επίσης στο ακέραιο, αφού ο νέος νόμος έχει αλλάξει το καθεστώς της πληρωμής του 50% του προστίμου, εάν αυτό συνέβαινε σε διάστημα δέκα ημερών από την επιβολή της κλήσης.

prostimo.jpg

Πηγή: onlarissa

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους