Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έφοδος αστυνομίας σε κινηματογράφο που έπαιζε το Τζόκερ - Για ανήλικους

Καταγγελία για την παρουσία ανηλίκων μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα

Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της Κυριακής, στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ, που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας. 

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στον κινηματογράφο, έπειτα από καταγγελία για την παρουσία ανηλίκων μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα όπου προβαλλόταν η δημοφιλής ταινία «Τζόκερ».

Το θέμα έγινε γρήγορα γνωστό μέσα από αναρτήσεις στα social media. Ειδικότερα, σύμφωνα με αναρτήσεις ατόμων που ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα, δυνάμεις των ΕΚΑΜ μπήκαν μέσα στον χώρο και έβγαλαν από την αίθουσα παιδιά κάτω των 18 ετών. Σύμφωνα με τις ίδιες αναρτήσεις, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, που ήταν επίσης στην ίδια προβολή.

Από την πλευρά τους, υπάλληλοι του σινεμά αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις καταγγελίες και παρέπεμψαν στη διαχειρίστρια εταιρία, η οποία αναμένεται να απαντήσει επίσημα αύριο, Δευτέρα.

Απ' την αστυνομία μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται μόνο η πληροφορία για κλήση καταγγελίας σχετικά με την παρουσία ανηλίκων μέσα στην αίθουσα.

Πιο συγκεκριμένα, η αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. επί της οδού Θήρας, στην περιοχή ευθύνης που βρίσκεται ο κινηματογράφος, επιβεβαίωσε στην «Εφ.Συν.» ότι η Άμεση Δράση δέχθηκε καταγγελία από θεατές ότι την ταινία παρακολουθούσαν πολλοί ανήλικοι και ότι ειδοποίησε το τμήμα της οδού Θήρας. Όμως, επειδή το τμήμα αυτό δεν είχε στη διάθεσή του περιπολικό, εστάλη περιπολικό απ' το τμήμα της οδού Πατησίων με δύο αστυνομικούς.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί διερεύνησαν το περιστατικό, χωρίς να προχωρήσουν σε καμιά προσαγωγή.

Πηγή: efsyn.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί