Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά - Αυτοκίνητο «σκαρφάλωσε» σε μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αυτοκίνητο παραλίγο να βρεθεί σε μπαλκόνι σπιτιού

Ένα απίστευτο και ευτυχώς αναίμακτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί σήμερα 27 Οκτωβρίου στα Χανιά.

Το ατύχημα έγινε όταν οδηγός τζιπ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η μπροστινή πλευρά του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων ανασηκώθηκε και ολόκληρο το όχημα στάθηκε όρθιο, στις δυο πίσω ρόδες. καταλήγοντας σε τοιχίο της εισόδου σπιτιού.

Στο τζιπ επέβαινε μόνο ο νεαρός οδηγός ο οποίος δεν τραυματίστηκε ενώ στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα δεν υπήρχε επιβάτης.

troxeogogoni.jpg
troxeogogoninea311.jpg

Από το ατύχημα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα καθώς και στην είσοδο του σπιτιού. Στο τόπο του συμβάντος έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής για πλύση οδοστρώματος και παρέμεινε για αρκετή ώρα στο σημείο, από το αυτοκίνητο που βρέθηκε "όρθιο", υπήρχε διαρροή καυσίμου.

Αστυνομικοί της τροχαίας υπέβαλαν τον οδηγό του τζιπ σε αλκοτέστ που βρήκε θετικό.

Πηγή: flashnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»