Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βίντεο από την ενέδρα στο Χαϊδάρι - Η στιγμή που φεύγουν οι δράστες (VIDEO)

Για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών σχετικά με τη δολοφονία

Βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 49χρονος επιχειρηματίας από αγνώστους, οι οποίοι τον «γάζωσαν» στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και προβλήθηκε σε εκπομπή του ΑΝΤ1, οι δράστες του χτυπήματος φαίνεται να αποχωρούν από το σημείο με μια μοτοσικλέτα, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Στιγμές νωρίτερα, οι δράστες πλεύρισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών, και τον πυροβόλησαν από τη μεριά του συνοδηγού, τη στιγμή που εκείνος θα έκανε αναστροφή στη λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά έγιναν «καπνός» και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε το video:

Η πρώτη εκτίμηση των αρχών μιλά για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, ωστόσο τα κίνητρα της εκτέλεσης δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα. Σημειώνεται ότι το 49χρονο θύμα ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης πριν από τρία χρόνια, το 2016.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία εξετάζει τον ρόλο των δύο ανδρών της συνοδείας του επιχειρηματία. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν τυχαία και συμπτωματικά στο σημείο και όταν είδαν να ανοίγουν πυρ, ο ένας πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο. Οι εν λόγω ισχυρισμοί που εξετάζονται από την ΕΛΑΣ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ