Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΑΡ: Δώρισε οχήματα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης

Για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών δασικών υπηρεσιών της αρμοδιότητάς της

Δέκα τετρακίνητα οχήματα, συνολικής αξίας 255.900 ευρώ, που αποτελούν δωρεά της εταιρείας του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) έχει στη διάθεσή της για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών δασικών υπηρεσιών της αρμοδιότητάς της, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης (ΑΔΜΘ).    

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής των δέκα οχημάτων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΔΜΘ, η TAP AG που αναπτύσσει το έργο του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου, εφαρμόζει στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται στην Ελλάδα ένα ευρύ πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Οι δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων στοχεύουν -μεταξύ άλλων- στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στις τοπικές κοινωνίες.

 Αξιοποιώντας αυτό το πρόγραμμα, η ΑΔΜΘ επικοινώνησε στην TAP την ανάγκη της για δέκα τετρακίνητα οχήματα για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των δασικών υπηρεσιών, αίτημα που έγινε δεκτό από την TAP η οποία και προχώρησε στη δωρεά. Τα δωρηθέντα οχήματα προορίζονται για τα δασαρχεία Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Έδεσσας, τη Διεύθυνση Δασών Ροδόπης και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ