Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Zευγάρι κατηγορεί πρώην διευθυντή τράπεζας για υπεξαίρεση 450.000 ευρώ

Στον 58χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, υπεξαίρεση και απιστία αλλά και για παράβαση καθήκοντος

Δήλωση προκειμένου να συνεχιστεί η ποινική διαδικασία σε βάρος 58χρονου πρώην διευθυντή τράπεζας ο οποίος κατηγορείται ότι αφαιρούσε χρήματα πελατών από τους λογαριασμούς τους, έκανε ένα ζευγάρι από τη Ρόδο που διαμένει στο εξωτερικό.

Η δήλωση συνέχισης ποινικής διαδικασίας κατά άρθρο 464 του Ποινικού Κώδικα, έγινε δια του δικηγόρου τους χθες, όπως ορίζει και η σχετική νομοθεσία.

Με τον τρόπο αυτό ζητείται από το ζευγάρι να συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία κατά του 58χρονου, βάσει και της σχετικής έγκλησης που έχουν καταθέσει στις 15 Ιουνίου 2016.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Ροδίτης καθηγητής πανεπιστημίου στην Αγγλία και η σύζυγός του διέθεταν κοινό λογαριασμό στην τράπεζα όπου εργαζόταν ο 58χρονος. Η δε ζημία η οποία φέρονται να υπέστησαν ανέρχεται στο ποσό των 450.000 ευρώ.

Μετά τη μήνυση σε βάρος του 58χρονου πρώην διευθυντή τράπεζας, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, υπεξαίρεση και απιστία αλλά και για παράβαση καθήκοντος.

Πηγή: rodiaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης