Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκαναν… πλάκα με τη σεξουαλική παρενόχληση 20χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μετά το σάλο η «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε το θέμα της ασέλγειας σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο, από 20χρονο που εκσπερμάτωσε πάνω της εντός της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή του εκπομπή απολογήθηκε ζητώντας δημόσια συγγνώμη, επαναλαμβάνοντας ωστόσο πως το θέμα έχει και μία αστεία διάσταση.

Στη δήλωση-απολογία του αναφέρει: «Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη από όλους. Είναι μια βίαιη πράξη. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο θέμα, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο ή σε μια παρέα. Γιατί έχει και μια αστεία διάσταση. Και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρα στάση και θέση όλων μας. Ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Και επειδή στενοχωρήσαμε κάποιον κόσμο, να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν το θέλαμε».

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ντόρο που προκλήθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=iZVmpvfo3ws&feature=emb_title

 

Θυμηθείτε στο video που ακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αρχικά η εκπομπή την είδηση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ