Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Λιάγκας - «Η συγγνώμη μου να γίνει δεκτή»

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο διαγραφής του από την Ένωση Συντακκτών

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη διακωμώδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας από συμφοιτητή της στο ΑΠΘ, βρίσκεται μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις καθώς μετά το ΕΣΡ θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ, μόνιμα ή και προσωρινά.

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, χθες Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

Ο γνωστός παρουσιαστής το μεσημέρι της Τρίτης έκανε ένα νέο σχόλιο με αφορμή τις ευχές που έδωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής του, Ελεάννας Τρυφίδου για τα γενέθλια της.

Όταν εκείνη του σχολίασε πως πάνω από όλα αξίζει να έχουμε υγεία ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

Η Ελεάννα Τρυφίδου θέλησε να δικαιολογηθεί και να πει πως το μυαλό κάποιες φορές φεύγει, με τον ίδιο να συνεχίζει και να λέει: «...ανθρώπινο. Όπως και το "συγγνώμη" είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

https://www.youtube.com/watch?v=pvV-pyn8OSA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ