Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρουζής: Η Τουλουπάκη με πίεζε να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα

O κ. Φρουζής θα καταθέσει εκ νέου στην προανακριτική

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε η κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis φέρεται να κατέθεσε ότι τον Μάιο του 2018 είχε «άτυπη συνάντηση» με την εισαγγελέα εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Η συνάντηση τους όπως φέρεται να τόνισε έγινε στην εισαγγελία «μαζί με άλλα 6 άτομα». «Μου πρότεινε επίμονα να κάνω χρήση του ευεργετικού νόμου προστασίας αρκεί να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα. Μου είπε «δεν εννοώ να μιλήσετε απλά» δηλαδή να μην καταθέσω όσα γνωρίζω αλλά κάτι άλλο», φέρεται να πρόσθεσε.

«Μου είπαν ότι έχουν συντριπτικά στοιχεία εναντίον μου. Του απάντησα να τα βγάλουν άμεσα στην επιφάνεια. Επέμειναν ζητώντας μου να καταθέσω για την υπόθεση των 10 πολιτικών. Ηταν ένας μοχλός πίεσης», φέρεται να υπογράμμισε.

O κ. Φρουζής θα καταθέσει εκ νέου στην προανακριτική, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κληθεί να καταθέσει ούτε από την Εισαγγελία Διαφθοράς ούτε και από τους ανακριτές.

Πηγή: ethnos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας