Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξιχνιάστηκαν 4 απάτες με «μαϊμού» ενοικίαση σπιτιού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δικογραφία από την αστυνομία σε βάρος 4 ατόμων στη Δράμα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, τέσσερις υποθέσεις απάτης μέσω διαδικτύου, με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος στην πόλη της Δράμας. Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή σε αυτές τεσσάρων δραστών, ηλικίας 68, 32, 26 (άνδρες) και 54 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, τέσσερις ημεδαποί εντόπισαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αγγελία ενοικίασης διαμερίσματος στη Δράμα, την οποία είχαν αναρτήσει συγκεκριμένα προφίλ χρήστη.

Κατά την διαδικτυακή και τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του σπιτιού, συμφώνησαν την κατάθεση διαφόρων χρηματικών ποσών σε λογαριασμούς των δραστών, ως προκαταβολή για την ενοικίαση του σπιτιού, ενώ μετά την καταβολή των χρημάτων έπαυε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη.

Με τον προαναφερόμενο τρόπο, κατά το χρονικό διάστημα από 18 έως 23-09-2019, οι δράστες απέσπασαν στις τέσσερις περιπτώσεις, συνολικά το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε