Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρευνες για τη 17χρονη που εξαφανίστηκε στην Κατερίνη - Νέα στοιχεία

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό μάνας και κόρης που αγνοούνται

Νέες πληροφορίες για το θρίλερ της εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας και της μητέρας της από την Κατερίνη παρέχει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σχετικά με την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη, 17 ετών από την περιοχή της Κατερίνης, στις 08/11/2019, για την οποία ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι υπάρχουν πληροφορίες  πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η Μαρία - Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Η Μαρία – Ιωάννα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης. Όπως έγινε γνωστό, η εξαφάνιση δηλώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/11) ενώ όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφαση της να φύγει με την κόρη τους. Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ