Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίσημα στην ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη - Πότε ξεκινά η εκπομπή της

«10» θα ονομάζεται η νέα της ενημερωτική εκπομπή

Τη συνεργασία της με την Όλγα Τρέμη ανακοίνωσε η ΕΡΤ. Η γνωστή δημοσιογράφος που επιστρέφει στην τηλεόραση θα παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή "10" κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δημόσιας Τηλεόρασης:

"Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η Όλγα Τρέμη έρχεται στην ΕΡΤ1 με τη νέα ενημερωτική εκπομπή «10».

Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η εκπομπή θα επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση.

Η Όλγα Τρέμη θα υποδέχεται καθημερινά στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών.

Μαζί της, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, θα βρίσκεται μια έμπειρη επιτελική ομάδα: το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Το στοίχημα της εκπομπής είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή «να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις»".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα