Skip to main content

Αρναούτογλου: Πού θα είναι πιο έντονη η κακοκαιρία μέχρι το βράδυ (ΦΩΤΟ)

Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και ανέμους

Έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες αναμένονται ακόμη και εντός της ημέρας όπως φαίνεται και από τους χάρτες με την εξέλιξη του καιρού που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως φαίνεται οι περιοχές της Δυτικής Ελλάδας είναι αυτές που θα χτυπηθούν πρώτες από το πέρασμα του Γηρυόνη, ενώ έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται και στην Κατερίνη.

Υπενθυμίζεται πως από τη νύχτα της Κυριακής, η κακοκαιρία θα συνεχίσει ανατολικότερα, ενώ το ξημέρωμα της Δευτέρας θα έχει φθάσει στις ανατολικές περιοχές της χώρας συμπεριλαμβανομένης της Μακεδονίας, του Αιγαίου, των Κυκλάδων και θα φθάσει μέχρι και την Κρήτη. Το μεσημέρι η κακοκαιρία θα προχωρήσει ανατολικότερα και θα επηρεάσει τα νησιά του ανατολικού Αιγίου και τα Δωδεκάνησα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να είναι τόσο πολύ ισχυρά που να έχουμε και χαλαζοπτώσεις, μεγάλα ύψη βροχής και ισχυρούς νοτιάδες που θα φθάσουν στο Ιόνιο τα 9, ενώ το βράδυ της Κυριακής, και τα 10 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη βάσει του δελτίου που εξέδωσε η ΕΜΥ αναμένονται βροχές μετά το απόγευμα ενώ πιο έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες αναμένονται τις βραδινές ώρες.