Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένταση στη δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί

O ηθοποιός αρνήθηκε την κατηγορία για βιασμό του 25χρονου οδηγού ταξί

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας άρχισε η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο ηθοποιός αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ αποδέχτηκε την κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

«Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα την πράξη του βιασμού, ήδη από την αστυνομία. Δέχομαι την κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση» είπε.

Ιδιαίτερα φορτισμένος κατέθεσε στο δικαστήριο ο οδηγός ταξί, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς υποστηρίζει ότι έγινε εκείνο το βράδυ, όταν παρέλαβε τον ηθοποιό, που τον είχε καλέσει μέσω της εφαρμογής beat. Ο 25χρονος υποστήριξε ότι ο ηθοποιός τού ζήτησε να σταματήσουν για να φάει κάτι σε ένα ταχυφαγείο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε σταματήσει σε ένα κατάστημα sex shop, όπου ο ηθοποιός, σύμφωνα με τον μάρτυρα, προχώρησε σε αγορά.

Ο οδηγός ταξί υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έριξε κάποια ναρκωτική ουσία στον καφέ του. Όταν πήγαν σε μία απομονωμένη περιοχή, εκείνος δεν αισθανόταν καλά... Εν μέσω έντασης, συνεχίζοντας την κατάθεσή του, ο οδηγός ταξί υποστήριξε ότι άργησε να καταλάβει τι πραγματικά είχε συμβεί, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πολλές φορές η ατμόσφαιρα φορτίστηκε από τα κλάματα του οδηγού ταξί και της μητέρας του, που ακούγονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου διαμαρτυρήθηκε με έντονο ύφος  ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία με κλάματα. «Μπορώ κι εγώ να βάλω άλλους πέντε να κλαίνε», είπε ο συνήγορος με τον δικηγόρο πολιτικής αγωγής να απαντά: «Προσβάλλετε βάναυσα το θύμα...».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» Κράτους και Εκκλησίας είπε από το Δήλεσι πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται για ένα ΣΚ γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις στο NOESIS και στη ΧΑΝΘ και ο Κωνσταντίνος Τίκης μάς δίνει μια γεύση από τι θα...
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»
Φλωρίδης: Αυτοί που κάνουν σταυρούς για ψήφους είναι αντίχριστοι του κερατά (VIDEO)
Τι είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για το επεισόδιο στη Βουλή αλλά και τις έρευνες για την υπόθεση Λυγγερίδη
Φλωρίδης: Αυτοί που κάνουν σταυρούς για ψήφους είναι αντίχριστοι του κερατά (VIDEO)