Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόρεια Ελλάδα: Έρχονται κρύο και χιόνια – Η πρόγνωση για Θεσσαλονίκη

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από αύριο στην Κεντρική Μακεδονία «βλέπει» το Meteo

Σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία καθώς ψυχρές και ξηρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης θα φτάσουν στα βόρεια διαμερίσματα της χώρας κατά τη διάρκεια της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019.

Όπως φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί, η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση έως 7 με 8 βαθμούς στην κεντρική Μακεδονία.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην πόλη της Θεσσαλονίκης η μέγιστη τιμή της το μεσημέρι της Κυριακής δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 9 με 10 βαθμούς, ενώ η ελάχιστη αναμένεται να κινηθεί στην περιοχή των 4 βαθμών Κελσίου.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το meteo θα σημειωθούν και τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο (Χάρτης 2). Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μια νέα πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη 04/12, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

 

Χάρτης 2. Προγνωστικός χάρτης μεταβολής της θερμοκρασίας σε ύψος 2 μ από το έδαφος την Κυριακή 01/12/2019 σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 30/11/2019. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι