Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών

Ανέβηκαν στην οικονομική υπηρεσία του δήμου και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί, λίγο μετά τις 09:00, στο δημαρχείο Αχαρνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με όπλα στο γραφείο των Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, ενώ έψαχναν για χρήματα. Έως αυτή την ώρα δεν έχει γνωστό εάν και τι χρηματικό ποσό αφαίρεσαν. Αμέσως μετά οι δύο κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές εισέβαλαν στο δημαρχείο έχοντας καλάσνικοφ και πως έξω από το κτίριο τους περίμενε και συνεργός τους. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, κ. Βρεττός, σύμφωνα με το newsit.gr, οι ληστές ήταν πολύ βαριά οπλισμένοι και οι τρεις και φορώντας κουκούλες. Ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι άλλοι δυο ανέβηκαν στην οικονομική υπηρεσία. Όπως είπε, δημότες και υπάλληλοι είναι σε κατάσταση σοκ και όπως είπε οι δράστες έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι. Προφανώς είπε δεν είχαν εικόνα που ήταν τα ταμεία. Όπως είπε δεν υπάρχουν μέσα στο δημαρχείο κάμερες και δεν καταγράφηκαν οι δράστες.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία
Τι είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο 3ο Συνέδριο Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία