Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένταση στη δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό οδηγού ταξί

Tο δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού

Ένταση επικράτησε στη δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί, πριν από περίπου ένα χρόνο σε απόμερο σημείο, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

Όταν το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού, μέλη του ακροατηρίου επιτέθηκαν λεκτικά σε βάρος των δικαστών, φωνάζοντας «αίσχος, είστε ομοφοβιστές, ντροπή σας», ενώ η μητέρα του κατηγορούμενου φώναζε «13 μήνες είναι άδικα στη φυλακή».

Τα μέλη του ακροατηρίου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με τον ηθοποιό να φωνάζει «σας ευχαριστώ», ενώ συνέχιζαν να χειροκροτούν και κατά την ώρα που έβγαινε ο ηθοποιός από το δικαστήριο για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου, όπου είχε μεταφέρει τον ηθοποιό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο οδηγός του ταξί.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι άκουσε κορναρίσματα και φωνές έξω από το νοσοκομείο και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Εκεί, είδε τον οδηγό ταξί «μαινόμενο» να φωνάζει «σώστε το παιδί θα σας σκοτώσω», ενώ στην συνέχεια ήταν επιθετικός και φώναζε ότι κάτι του έβαλαν στον καφέ του.

«Η επιθετικότητα του οδηγού του ταξί ήταν μεγάλη, ήταν υπερδιεγερτικός, απειλούσε τον ηθοποιό του έλεγε τι μου κάνατε ρε αλήτες. Κάποια στιγμή είχε τραβήξει έξω από το ταξί τον ηθοποιό και του  έριξε μια κλωτσιά» είπε ο μάρτυρας και συνέχισε: «Και όλα αυτά ενώ στην αρχή φώναζε "σώστε το παιδί". Ήρθε μετά η αστυνομία και ηρέμησε». 

Ο μάρτυρας κατέθεσε ακόμη, ότι μέσα στο ταξί υπήρχε ένα ποτήρι με καφέ, το οποίο φωτογράφισε, ενώ ανέφερε ότι ο οδηγός του ταξί του είπε ότι τον βίασαν, κάτι που όπως ισχυρίστηκε η υπεράσπιση του ηθοποιού δεν έχει αναφέρει στην προανακριτική κατάθεσή του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Ιανουαρίου 2020. 

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ