Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δραπέτης έκοψε το «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς Αλβανός που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών αυτοκίνητων, έκοψε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε.

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο δραπέτης έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει να βγει εκτός Ελλάδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κοντά στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενώ ο καταζητούμενος βρισκόταν σε εκπαιδευτική άδεια. Από τις δικαστικές αρχές για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, είχε τεθεί ο όρος να φέρει «βραχιολάκι», ηλεκτρονικό δηλαδή σύστημα επιτήρησης των κινήσεών του, το οποίο επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει η εταιρεία που αναφέρει στην Αστυνομία που βρίσκεται ο υπόδικος.

Πηγή: ant1news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ
«Θα έρθει και η ώρα γι' αυτό», απάντησε για το εάν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ