Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο σχέδιο δράσεων για κινδύνους από χιονοπτώσεις και παγετό

Συντονιστική σύσκεψη όλων των φορέων αύριο στις εγκαταστάσεις της ΓΓΠΠ

Εγκύκλιο με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό» εξέδωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), που έχει ως κύρια αποστολή τον συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε όλο το φάσμα της διαχείρισης κινδύνων από την εκδήλωση καταστροφών.

Με αυτήν, μέσα από κείμενα και χάρτες 92 σελίδων, δίνονται συντονιστικές οδηγίες προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον σχεδιασμό και τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την από κοινού αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, συγκάλεσε συντονιστική σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις της ΓΓΠΠ, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των εταιρειών παραχώρησης αυτοκινητοδρόμων.

Θα εξεταστούν θέματα σχετικά με την ετοιμότητα και τη συνεργασία των φορέων στην από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο, για την αποφυγή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019-2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης