Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το Φαρμακείο Ποσειδώνος συγκεντρώνει χρήματα για το Ορφανοτροφείο «ΜΕΛΙΣΣΑ»

Κάνε το καλό & κέρδισε δώρα αξίας 100€

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει ο κουμπαράς του Ορφανοτροφείου Θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ», που έχει τοποθετηθεί στο φαρμακείο Ποσειδώνος, στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη 33, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η διεύθυνση που φαρμακείου επέλεξε φέτος να φιλοξενήσει στο κατάστημά του τον επίσημο κουμπαρά του ιστορικότερου ορφανοτροφείου της Θεσσαλονίκης, ώστε να λάβει την οικονομική συνεισφορά των πολιτών που θέλουν να βοηθήσουν κι αυτοί.

Όμως, το Φαρμακείο Ποσειδώνος, δίνει κι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους όσους συνεισφέρουν οικονομικά στο ορφανοτροφείο.

Με την συμβολή πάνω από 10€ στον κουμπαρά της «ΜΕΛΙΣΣΑ», όλοι οι καταναλωτές μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 100€.

Το Οργανοτροφείο Θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ» παλεύει όχι μόνο για να οργανώσει την Στέγη του, αλλά και για να επιβιώσει καθημερινά.

Σε αυτόν τον αγώνα βρίσκουν υποστηρικτές το Φαρμακείο Ποσειδώνος, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των 24 κοριτσιών που φιλοξενούνται στην στέγη του. Ο επίσημος κουμπαράς του ορφανοτροφείου θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τις 14 Δεκεμβρίου 2019 έως 7 Ιανουαρίου 2020 και θα παραδοθεί με το συγκεντρώμενο ποσό μετά την εορταστική περίοδο.

Η «ΜΕΛΙΣΣΑ» είναι μια μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα.

Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν.

Είναι ο φορέας που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921 στη Θεσσαλονίκη και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη. Το όραμα της είναι να μπορεί άμεσα να ανταποκριθεί σε κάθε παιδική φωνή που ζητά βοήθεια. Να δημιουργήσει νέο οικογενειακό περιβάλλον που θα προσφέρει στα παιδιά ασφάλεια και σεβασμό, να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά και να προωθήσει τον εθελοντισμό σε όλους τους τομείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους
Συνοδεία της φρουράς της Βουλής απομακρύνθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την επίθεση στον Γραμμένο στη Ελληνικής Λύσης
Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους