Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανακοίνωση της COSMOTE για τα προβλήματα σε internet και κινητή τηλεφωνία

Προσπάθεια από την εταιρεία να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό

Ανακοίνωση εξέδωσε η COSMOTE σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνδρομητές της με τις υπηρεσίες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και σε κάποιες περιπτώσεις αδυναμίας κλήσεων κινητής.

Το πρόβλημα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οφείλεται σε αναβάθμιση λογισμικού η οποία επηρέασε κάποια συστήματα. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από το πρωί και όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της COSMOTE, η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνδρομητές μας με την αδυναμία χρήσης των υπηρεσιών δεδομένων κινητής οφείλεται σε αναβάθμιση λογισμικού που επηρέασε κάποια συστήματα. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση της δυσλειτουργίας. Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας για την αναστάτωση.

https://www.facebook.com/cosmote/posts/2581208148640955?__xts__[0]=68.ARCbk5OtkEWZxeA7btCXUgwHKgJyNpLQB5XZnyC5NBKCbIWnSyJ2LyjKNyJfKKcyNlUGk8WluyMivpQcEbsW4kKfdaaJx_R0uXqHAPfhozb4VYw4tVY4cmdihQfGQxxu6q8SVx3xQJ14hQg7n1krkOQxKr5Ufuj5NerZFn7nUu5fXaNmDmNC3idGBQGerZlYyHOmjsyTkWfOM2AA1xnLSSwAO30A1chRZ9BXSVm9YweIwaYM8lBDTjDax2u3cgzzhOwJ-tRpnkJd8zUaFSVlO-b3N7KdNUFnO1BzlywB5v50NI_YkdSmd0sqnZ_YBfeOCd7EQO-R7gTRYvMGoualEA&__tn__=-R

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα