Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεαρός έδερνε σε υπαίθριο πάρκινγκ την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Συνελήφθη από την αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το θέαμα ενός νεαρού Ρομά, να χτυπάει την έγκυο γυναίκα του, σε δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ στη Λαμία, με τους αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνούν με την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά από την Άμεση Δράση στους οποίους μάλιστα ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Να σημειωθεί ότι μαζί με το ζευγάρι ήταν ακόμη ένα μικρό παιδάκι. Η έγκυος σύντροφος του προσπάθησε να σταματήσει τους αστυνομικούς, φωνάζοντας τους να τον αφήσουν, γιατί όπως ισχυριζόταν δεν την χτύπησε και ότι απλά τσακώθηκαν καθώς εκείνος φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει.

Η ένταση στο σημείο ήταν μεγάλη. Από τη φασαρία και τις φωνές μαζεύτηκε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και γνωστοί του ζευγαριού, που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Το νεαρό ζευγάρι οδηγήθηκε μαζί με το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα, για τα περαιτέρω.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το video:

 

lamia_syllipsi_1.jpeg
lamia_syllipsi_2.jpeg
lamia_syllipsi_3.jpeg

Πηγή: Lamiareport.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια
«Eίναι η πρώτη φορά που δίδονται χρήματα σε τέτοιο βαθμό τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια