Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε έρχεται ψυχρή εισβολή με πιθανά χιόνια (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αλλάζει ο καιρός από τις 29 Δεκεμβρίου

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη, ανήμερα τα Χριστούγεννα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, παροδικά αυξημένες συννεφιές θα υπάρξουν στα ηπειρωτικά, ενώ ίσως έχει μπόρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα ανοιχτά: ειδικά στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ.

Ψυχρή εισβολή αναμένεται από τις 29 του Δεκέμβρη και το πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου, με κύρια χαρακτηριστικά της το τσουχτερό κρύο και τους δυνατούς και ψυχρούς βοριάδες.

«Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Έτσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις, αυτές προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα», γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/photos/a.1436771799895567/2444779025761501/?type=3&theater

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»