Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρελή πορεία από ΙΧ - «Καρφώθηκε» σε κατάστημα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα, αλλά και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε καθαριστήριο αλλά και παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα, έπειτα από την «τρελή» πορεία που ακολούθησε αυτοκίνητο τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Όλα έγιναν περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα στον Κολωνό, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, πέρασε το stop και αφού έπεσε σε άλλα αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο, σταμάτησε την «τρελή» του πορεία σε ένα καθαριστήριο!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην οδό Βορείου Ηπείρου και αφού χτύπησε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, σταμάτησε στο καθαριστήριο!

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καθαριστηρίου, μάλιστα, η πινακίδα του stop είχε παρασυρθεί από το αυτοκίνητο και είχε καταλήξει, κι αυτή, μέσα στο μαγαζί της! «Έχει καταστραφεί όλο, μεγάλη ζημιά» είπε στον ΣΚΑΙ η ιδιοκτήτρια του καθαριστηρίου.

Όταν εκείνη ειδοποιήθηκε για όσα είχαν γίνει, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ακόμη στο σημείο και η γυναίκα τον περιέγραψε «σαν χαμένο».

Δείτε τα video και τις σχετικές φωτογραφίες από το σημείο:

 

katharistirio_kolonos_2.jpg
katharistirio_kolonos_1.jpg
katharistirio_kolonos_3.jpg
katharistirio_kolonos_4.jpg

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφίες: skai.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ