Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άσπρη η Εθνική Οδός από το χιόνι - Που έκλεισε (ΦΩΤΟ)

λαμια-χιονι

Προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας όπου νωρίς σήμερα το πρωί είχε καλυφθεί από πέπλο χιονιού

Πυκνά χιόνια στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, από το ύψος της Τραγάνας μέχρι και την Υλίκη και δίνεται μάχη για να παραμείνει ο δρόμος ανοικτός.

Η τροχαία έχει βγάλει απαγορευτικό για νταλίκες και φορτηγά, ενώ οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά δουλεύουν πυρετωδώς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας για να κρατήσουν την εθνική οδό ανοιχτή από τα χιόνια.

Πριν λίγη ώρα ωστόσο απαγορεύτηκε από την Τροχαία η κίνηση των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, από τον κόμβο Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Λαμία λόγω χιονόπτωσης, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από το 5ο χιλιόμετρο, στη Μάνδρα, στο ρεύμα προς Θήβα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων απαγορεύτηκε προληπτικά από το Σχηματάρι και πάνω, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κλείσει ο δρόμος αν ακινητοποιηθεί κάποιο μεγάλο όχημα.

 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το lamiareport δείχνει την διαδρομή από το Κάστρο μέχρι την Υλίκη στο ρεύμα προς Αθήνα όπου τα χιόνια έχουν ασπρίσει το τοπίο. (ώρα 08:12′ – 08:30′).

Πηγή: LamiaReport

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ