Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επιχείρηση διάσωσης για υποβρύχιο ψαρά σε περιοχή της Ρόδου

Για την εξαφάνιση 55χρονου αλιέα ενημερώθηκε το λιμενικό

Επιχείρηση διάσωσης για τον εντοπισμό ενός 55χρονου υποβρύχιου ψαρά στήθηκε χθες, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, το απόγευμα σε περιοχή της Ρόδου. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 55χρονου υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση του φίλου του, είχαν μεταβεί από κοινού στη θαλάσσια περιοχή Μονόλιθου (παραλία «ΦΟΥΡΝΟΙ») ν. Ρόδου, για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας πρωινές ώρες και έκτοτε αγνοείται.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και από ιδιώτη δύτη, ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Βραδινές ώρες χθες, ο 55χρονος εντοπίστηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σώος στην παραλία «ΦΟΥΡΝΟΙ» όπου είχε βγει με ίδιες δυνάμεις, ενώ δήλωσε ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας