Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστοί δρόμοι στην Κεντρική Μακεδονία - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Αρκετά είναι τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία

Αρκετά είναι και σήμερα τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, ως αποτέλεσμα είτε της χιονόπτωσης, είτε καταστροφών και προβλημάτων τα οποία είχαν προκύψει από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών και που δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό από Βέροια προς Κοζάνη από το 89ο χιλιόμετρο, καθώς και στο δρόμο που οδηγεί στο Καϊμάκτσαλάν περίπου 5χλμ μετά τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Σε ισχύ εξακολουθούν να είναι και διακοπές κυκλοφορίας σε δρόμους του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χαλκιδική λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, κλειστή εξακολουθεί να είναι η επαρχιακή οδός Πολυγύρου - Ιερισσού, η παραλιακή οδός του οικισμού «Γαλήνη» στη Νέα Καλλικράτεια, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης.

Κλειστοί δρόμοι υπάρχουν και στην Ημαθία, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, στην Ημαθία κλειστός λόγω καθίζησης είναι ο δρόμος από τον οικισμό Λιανοβέργι μέχρι και τον οικισμό Κορυφή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ