Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάνω από 98.000 διπλώματα οδήγησης εκδόθηκαν μέσα σε ένα τρίμηνο

Τέλος την ταλαιπωρία πολιτών που επί 1,5 χρόνο δεν μπορούσαν να πάρουν τις άδειες οδήγησης

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι επί 1,5 χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησης τους εξαιτίας της στρεβλής νομοθεσίας, μπήκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισκεπτόμενος τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εντατική και υπερωριακή (και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες) εργασία τους και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα σε πολίτες.

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλίας Δόλγυρας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την αποφασιστικότητα που επέδειξε, «βάζοντας τέλος σε ένα χάος» και εξήρε το φιλότιμο των εργαζομένων. Παράλληλα υπογράμμισε πως με παρέμβαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Μεταφορών, το προσωρινό δίπλωμα σε λίγες μέρες θα αποτελεί νόμο του κράτους με αποτέλεσμα να δοθεί οριστικό τέλος στη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Σε δίκη η δήμαρχος Κασσάνδρας – Για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι
Παραπέμπεται για να δικαστεί για παράβαση καθήκοντος σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας του λούνα παρκ όπου πέθανε ένας 19χρονος
Χαλκιδική: Σε δίκη η δήμαρχος Κασσάνδρας – Για το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι
Μητσοτάκης από Παιανία: Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές
Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις όπου προπονούνται οι αθλητές του στίβου και της ξιφασκίας
Μητσοτάκης από Παιανία: Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές