Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανατριχιαστική ομολογία του 21χρονου που τεμάχισε και πέταξε το νονό του

Σοκάρει η κυνικότητα του 21χρονου δράστη

Κυνικός και αμετανόητος ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στα Πετράλωνα, οδηγήθηκε την Δευτέρα στον Εισαγγελέα. Ο νεαρός έχει παραδεχθεί ότι δολοφόνησε τον νονό του, τεμάχισε το πτώμα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Στη δικογραφία, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί, συμπεριλαμβάνεται η ομολογία του. Ο νεαρός αφόπλισε ακόμα και τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας με την κυνικότητά του, λέγοντας «τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων».

Ο νεαρός περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις κινήσεις του. Υποστήριξε ότι προχώρησε στη δολοφονία, επειδή το θύμα κακοποιούσε τη μητέρα του. Όπως ανέφερε «χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μία φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο “κακός” μου εαυτός».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια κλινική.

Περιγράφουν ότι ήταν ήρεμος κατά την κράτησή του και το μόνο που έδειξε να τον ενοχλεί ήταν το λάθος στην ηλικία του, που έκανε δημοσιογράφος την ώρα που περιέγραφε τη δολοφονία σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: enikos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία