Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός 49χρονος δίπλα σε πεδίο βολής - Τα αίτια θανάτου του

Τα αίτια θανάτου του 49χρονου άνδρα στο Μελενικίτσι Σερρών σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 49χρονου άνδρα που εντοπίστηκε τραυματισμένος χθες το απόγευμα στο Μελενικίτσι Σερρών διερευνήθηκαν από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Ο άτυχος άνδρας “έφερε θανατηφόρα τραύματα μετά από έκρηξη θραυσματοβόλου μέσου” ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, που διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του 49χρονου. "Διαπιστώθηκαν τραύματα στους πνεύμονες στο ήπαρ και στην αορτή" διευκρίνισε.

Τον 49χρονο αναζήτησε και βρήκε ο γιος του σε αγροτική περιοχή, δίπλα σε πεδίο βολής, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Ο άντρας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους