Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκολατένιο ελάφι για ρεκόρ Γκίνες στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, με ύψος 4 μέτρα και 10 εκατοστά

Το μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι στον κόσμο έφτιαξε ο δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τοπική κατασκευαστική εταιρεία. Το ελάφι έχει ύψος 4 μέτρα και 10 εκατοστά και πλέον η Κατερίνη είναι εν αναμονή της απόφασης της επιτροπής των ρεκόρ Γκίνες, προκειμένου να δουν αν τελικά θα γίνουν κάτοχοι του ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ProkArts παρουσίασαν ανάμεσα στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης το μεγαλύτερο σοκολατένιο ελάφι του κόσμου ύψους 4 μέτρων και 10 εκατοστών.

Το γλυπτό -γιατί για τέτοιο πρόκειται- σχεδίασε και κατασκεύασε ο γνωστός δημιουργός πολύμορφων κατασκευών Βασίλης Μιχαηλίδης που τιμήθηκε πολλές φορές για τις πραγματικά εντυπωσιακές του δημιουργίες τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ των άλλων, δικά του έργα είναι το Πάρκο των Δεινοσαύρων του Ωραιοκάστρου, το Μουσείο ανθρωπίνου σώματος, το Αρχαιοελληνικό αγρόκτημα της Οδύσσειας στην Κεφαλλονιά, το Natura Dino Park της Ρουμανίας, ενώ επίσης έργα του διακοσμούν το Magic Park, την Waterland, αλλά και κατά την περίοδο των εορτών το Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων, της Δράμας, του δήμου Παύλου Μελά κ.α.

sokolatenio_elafi_2.jpg
sokolatenio_elafi_1.jpg

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ