Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χανιά: Η κακοκαιρία άφησε πίσω της 15 τόνος απορριμμάτων και λάσπης

Συγκεντρώθηκαν από το Ενετικό λιμάνι της πόλης συνεργεία του δήμου

Ποσότητα 15 τόνων απορριμμάτων, λάσπης και άλλων ογκωδών  αντικειμένων που «άφησε» πίσω της η κακοκαιρία στα Χανιά, συγκέντρωσαν από το Ενετικό λιμάνι της πόλης συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Η επιχείρηση καθαρισμού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άρχισε μετά την υποχώρηση της κακοκαιρίας  και όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης  Τσουπάκης, «τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι, τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν άφησαν αλώβητο κανένα σημείο του νομού μας. Στόχος μας είναι να επέμβουμε όπου υπάρχει ανάγκη για την άμεση καθαριότητα κάθε περιοχής».

Οι εργασίες συνεχίζονται  στην παραλία του Κουμ Καπί, ενώ θα επιθεωρηθούν όλες οι παραλίες του δήμου Χανίων όπου και θα γίνουν οι σχετικές παρεμβάσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας