Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκλονίζει ο σύζυγος της λεχώνας που πέθανε από αλλεργικό σοκ στη Θεσσαλονίκη

Η λεχώνα έπαθε αλλεργικό σοκ, όταν της χορηγήθηκε αντιβιοτικό στο οποίο είχε αλλεργία

Πριν λίγους μήνες μια 29χρονη κοπέλα πέθανε μετά τη γέννηση της κόρης της στην Κατερίνη από αλλεργικό σοκ. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η λεχώνα έπαθε αλλεργικό σοκ, όταν της χορηγήθηκε αντιβιοτικό στο οποίο είχε αλλεργία, λίγο μετά την καισαρική που έκανε. 

Ο σύζυγός της κοπέλας μίλησε την Κυριακή στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να έχει ρόλο και πατέρα και μητέρας για να φροντίσει την μικρή κορούλα του «λύγισε» στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτες μέρες με το παιδί στο σπίτι και χωρίς την γυναίκα του ήταν δραματικές.

«Είναι πολύ δύσκολα» είπε και έβαλε τα κλάματα.

Η γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Πηγή: star.gr

Η 29χρονη λεχώνα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγο αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»