Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λήξη συναγερμού στο Ελ. Βενιζέλος για βρέφος από την Κίνα με πυρετό

Πάσχει τελικά από απλή γρίπη

Αναστάτωση και συναγερμός προκλήθηκε για λίγη ώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς σε απευθείας πτήση από το Πεκίνο εντοπίστηκε από τις θερμικές κάμερες ένα βρέφος με πυρετό.

Καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κοροναϊού από την Κίνα, οι αρμόδιες υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό, ακολουθώντας όλα τα τυπικά πρωτόκολλα για τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες του Newpost, όπως εξακριβώθηκε το παιδί είχε εξεταστεί από γιατρούς στο Πεκίνο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και οι γονείς του είχαν πάρει το πράσινο φως για να ταξιδέψουν. Παράλληλα, η οικογένεια δεν είχε σχέση, ούτε είχε επισκεφτεί την επαρχία από την οποία ξεκίνησε η επιδημία στην Κίνα.

Τελικά όπως προέκυψε το παιδί έπασχε από απλή γρίπη τύπου Β, ωστόσο το εν λόγω περιστατικό έδωσε την ευκαιρία για μια πρώτης τάξεως άσκηση σε πραγματικές συνθήκες.  

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις