Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για το κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων

«Η βίαιη απολιγνιτοποίηση σημαίνει ανεργία και οικονομική ασφυξία και οδηγεί τελικά στην ερημοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας»

Να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα οργανώσει ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, στη Δυτική Μακεδονία, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, καλεί όλους τους εργαζόμενους η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Λεπτομέρειες για τη συγκέντρωση θα δώσει με νεώτερη ανακοίνωσή της, ωστόσο ήδη ξεκαθαρίζει την έντονη αντίθεσή της στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Μετά και τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει πως έχει επισημάνει τις «καταστροφικές συνέπειες των σχεδιασμών της κυβέρνησης» για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων και επισημαίνει πως «η βίαιη απολιγνιτοποίηση σημαίνει ανεργία και οικονομική ασφυξία και οδηγεί τελικά στην ερημοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας».

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα