Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλούσια κέρδη, 10 αυτοκίνητα και ξεχωριστά δώρα από το ΣΚΡΑΤΣ «MINI COOPER»

Ξεχωριστά δώρα για τους «κυνηγούς» των Mini

Tο νέο παιχνίδι «MINI COOPER» από το ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει στους τυχερούς παίκτες όχι μόνο χρηματικά έπαθλα, αλλά και αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι προσφέρει κέρδη έως και 500.000 ευρώ, ενώ δέκα λαχνοί κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο Mini Cooper.

Το κυνήγι του Mini, όμως, δεν περιορίζεται στην αναζήτηση των τυχερών λαχνών. Ειδικά διαμορφωμένα Mini Cooper από το ΣΚΡΑΤΣ θα κυκλοφορούν έως τις 14 Φεβρουαρίου σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα και όσοι τα εντοπίζουν, τα φωτογραφίζουν και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα social media, με το hashtag  #scratchcar, διεκδικούν ξεχωριστά δώρα. Συγκεκριμένα, οκτώ τυχεροί θα ζήσουν μία οδηγική εμπειρία με Mini, ενώ ένας νικητής θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι στη λίμνη Πλαστήρα, όπου θα ταξιδέψει με ένα Mini Cooper. Οι «κυνηγοί» των Mini μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά χρήσιμες πληροφορίες για τις περιοχές όπου βρίσκονται τα αυτοκίνητα, μέσω του www.findtheminis.gr  

Το πρώτο Mini έκανε πριν από λίγες ημέρες την εμφάνισή του στο Περιστέρι, με έναν απροσδόκητο τρόπο, κεντρίζοντας την περιέργεια των περαστικών.

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ