Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια δολοφονία σε συνεργείο αυτοκινήτων – Σοκάρει το βίντεο

Το άγριο έγκλημα έγινε στην Πάτρα

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε φανοποιείο της Πάτρας. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο παρακάτω, η δολοφονία του 41χρονου καταγράφηκε καρέ – καρέ σε βίντεο που έφερε στο φως το Ioniantv.gr.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να μπαίνει οπλισμένος μέσα στο μαγαζί και να κυνηγάει τον ιδιοκτήτη.

Στο βίντεο απεικονίζεται να κρατάει όπλο και ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου. Οι δύο άντρες καυγαδίζουν, γύρω από ένα αυτοκίνητο μέσα στο συνεργείο προτού ο δράστης πυροβολήσει και σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Παρακολουθήστε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (3/2). Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε τα ξημερώματα επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης