Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παραδόθηκε ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας στο Λασίθι

astynomia-peripoliko-katadioksi

Θύμα ένας 73χρονος άνδρας – Τραυματίστηκε βαρύτατα και ο 45χρονος γιος του

Παραδόθηκε, λίγο πριν τις 10:00 σήμερα το πρωί ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας στη Νεάπολη Λασιθίου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Η πρόθεση του 43χρονου να παραδοθεί στις Αρχές είχε γίνει γνωστή μέσω του δικηγόρου, Γιώργιου Στειακάκη από χθες το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος δράστης είχε σκοτώσει έναν 73χρονο άνδρα, ενώ πυροβολώντας τραυμάτισε βαρύτατα και τον 45χρονο γιο του.

Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό τα ίχνη του 43χρονου είχαν χαθεί με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κρυβόταν στα βουνά του Επάνω Μεραμβέλλου, μια περιοχή που γνωρίζει αρκετά καλά.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αιτία της άγριας δολοφονίας φέρεται να ήταν κτηματικές-κτηνοτροφικές διαφορές μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος.

Ο 43χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και να του αποδοθούν κατηγορίες.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ