Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία στην Ομόνοια

Σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι – Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε, νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου στην περιοχή της Ομόνοιας. Από τη συμπλοκή προέκυψαν ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και ο νεκρός και ο σοβαρά τραυματίας μετά την άγρια συμπλοκή είναι Αφγανοί. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάλυκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί έως αυτήν την ώρα εάν το ένα θύμα έχασε τη ζωή του από όπλο ή από αιχμηρό αντικείμενο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το newsit.gr, συνεπλάκησαν δυο ομάδες αλλοδαπών. Συγκεκριμένα είπε ότι «15 άτομα από τη μια πλευρά και άλλα 15 από την άλλη έφτασαν, με πιστόλια και μαχαίρια στο σημείο» και πως όλα έγιναν από ομάδες που θέλουν να πουλήσουν «προστασία» σε πωλητές λαθραίων τσιγάρων. Το θύμα φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει τις ομάδες «προστασία» και σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες μαχαίρωσαν δυο φορές στην κοιλιά τον άτυχο Αφγανό! Στο σημείο έγινε και ανταλλαγή πυροβολισμών και σφαίρες κατέληξαν παντού, ακόμη και σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο και έσπασαν τα τζάμια τους.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ