Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητροπολίτης Πειραιώς για Μαρινάκη: Πληθωρική αγάπη και ευγένεια ήθους

«Γίνεστε ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ έκανε αγιασμό στα νέα γραφεία του MEGA και αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε πως «χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του».

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώματος μίλησε στους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους, το διοικητικό προσωπικό αλλά και τον ιδιοκτήτη του σταθμού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, απευθυνόμενος στον οποίον είπε πως «Εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς. Γίνεστε ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα», ενώ προσέθεσε πως ο κ. Μαρινάκης «Χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του». 

Τέλος, μιλώντας στους ανθρώπους του καναλιού είπε ότι «Εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας. Κάθε μέσο που εξαγγέλλει την είδηση και τη γνώση, είναι ένας πυλώνας Δημοκρατίας, ευστάθειας, λογικής, αντιμετωπίσεως του σοβινισμού, των ακροτήτων, του ρατσισμού, κάθε είδους ανεντιμότητος και ψευδούς κατανοήσεως της πραγματικότητος

Οι τηλεθεατές όχι μόνο θα ψυχαγωγούνται, αλλά και θα διαφωτίζονται και θα έχουν την δυνατότητα να κατορθώνουν το μεγάλο άθλημα της Δημοκρατίας, που είναι η κριτική των πραγμάτων. Η επίγνωση της ζωής...»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο όπως το δημοσίευσε το romfea.gr:

Πηγή: sdna

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή
Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές, αναφέρει ο κυβερνητικός...
Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή