Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην εντατική μωρό 2,5 ετών λόγω γρίπης στην Κρήτη

Στην Κρήτη «αυτές τις μέρες, τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στις ΜΕΘ με τον ιό της γρίπης»

Λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι τα άτομα που νοσηλεύονται στην εντατική νοσοκομείων της Κρήτης και τα οποία έχουν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ekriti.gr η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη «αυτές τις μέρες, τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στις ΜΕΘ με τον ιό της γρίπης».

Σύμφωνα με την κυρία Μπορμπουδάκη, πρόκειται για ένα παιδάκι 2,5 ετών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, για έναν 72χρονο ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και για έναν 82χρονο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Ακόμη, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται και ένας 47χρονος, ο οποίος, όμως, αναμένεται πολύ σύντομα να πάρει εξιτήριο. Για όλους τους παραπάνω ασθενείς, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να λένε ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Όπως σημειώνει η κυρία Μπορμπουδάκη, δεν θα πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κι αυτό γιατί όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο ενώ ενισχυτικά σε όλο αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη.

Πηγή: ekriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ