Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ενίσχυση δρομολογίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν όψει τριημέρου Αποκριάς

Αυξημένη επιβατική κίνηση και πληρότητα παρατηρείται εν όψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε πολλές πόλεις της Ελλάδος

Στην ενίσχυση των δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής στο τμήμα Κιάτο-Πάτρα και αντίστροφα, προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης και πληρότητας που παρατηρείται εν όψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Πατρινό Καρναβάλι,

Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την πόλη της Πάτρας, αλλά και των κατοίκων που επιθυμούν να μετακινηθούν από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια, να επιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με τελικό προορισμό την Πάτρα.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωράει σε αύξηση θέσεων και σε άλλες γραμμές του δικτύου, με σκοπό οι εκδρομείς να μεταβούν με τον σιδηρόδρομο οικονομικά και άνετα στα φημισμένα καρναβάλια όπως, της Χαλκίδας, της Ξάνθης και της Φλώρινας και να συμμετάσχουν στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που λαμβάνουν χώρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ