Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσπάθησε να παραβιάσει σπίτι ηλικιωμένου με πλαστική κάρτα

αστυνομια

Συλλήψεις από την αστυνομία σε Κατερίνη και Σέρρες για κλοπή από κατάστημα και απόπειρα διάρρηξης

Σε συνολικά 3 συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί στην Κατερίνη και τις Σέρρες για περιπτώσεις κλοπής από κατάστημα και απόπειρα διάρρηξης. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών ηλικίας 35 και 36 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (24 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα, μπήκαν σε κατάστημα στην Κατερίνη και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της 55χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Επίσης, συνελήφθη χθες (24 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 22χρονη ημεδαπή, καθώς νωρίτερα της ίδιας μέρας, με το πρόσχημα πώλησης προϊόντων εισήλθε σε χώρο πολυκατοικίας και προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα οικίας 81χρονου με χρήση αυτοσχέδιας πλαστικής κάρτας. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες πλαστικές κάρτες.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας: Ποια ερμηνεύτρια θα ψάλει τον Εθνικό Ύμνο
«Το ήθελα για τη Γαλλία να συμβεί, γιατί οι πρώτοι που με πήραν από την Ελλάδα ήταν οι Γάλλοι» δήλωσε η μεγάλη ερμηνεύτρια
Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας: Ποια ερμηνεύτρια θα ψάλει τον Εθνικό Ύμνο