Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομικοί Αθήνας: Nα γυρίσουν άμεσα από Λέσβο-Χίο οι συνάδελφοί μας

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, τουλάχιστον 51 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επεισόδια με διαδηλωτές σε Λέσβο και Χίο

Στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη νωρίτερα το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ), από κοινού με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για να διαμαρτυρηθεί «έντονα για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες εναντίον των συναδέλφων μας από τους κατοικους των νησιών».

Η ΕΑΣΥΑ δηλώνει πως απαιτεί να αποσυρθούν άμεσα οι δυνάμεις που ταξίδεψαν τις τελευταίες ημέρες στα νησιά, για να συνοδεύσουν τα μηχανήματα κατασκευής των νέων κλειστών δομών.

Αντιπροσωπεία των ΠΟΑΣΥ και ΕΑΣΥΑ θα μεταβεί τα ξημερώματα σε Χίο και Λέσβο, «προκειμένου να απαιτήσουν την επιστροφή των συναδέλφων πίσω... Δεν θα φύγουμε μέχρι τούτο να γίνει πράξη...» τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μόνο σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, τουλάχιστον 51 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων με διαδηλωτές σε Λέσβο και Χίο.

Στη Λέσβο, και το απόγευμα της Τετάρτης τα επεισόδια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Πηγή: naftemporiki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10
Παρόλο που η ποικιλία σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/04) δεν είναι τεράστια, είναι μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που...
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10